Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  συνεχίζει απτόητη τις ενέργειες για την μείωση και εν τέλει την κατάργηση του ανθυγιεινού επιδόματος .

Καμία ανοχή σε αυτούς που επιτίθενται για μια ακόμα μια φορά στα ήδη πενιχρά εισοδήματα μας .

Η ημερομηνία κατάργησης της χορήγησης έφτασε , το άρθρο 396 παράγραφος 12 του νόμου 4512/2018 που καταργεί τη χορήγηση του από 1/3/2019 είναι  ακόμα με ευθύνη της κυβέρνησης ενεργό.

 Για όλα αυτά σας καλούμε να συμμετάσχουμε μαζικά και δυναμικά στην τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 6 Φλεβάρη από τις 11:00 έως την λήξη του ωραρίου . Επιβάλλεται η παρουσία όλων μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  την ίδια μέρα στις 12:00 μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) . Να μην λείψει κανείς.

Διεκδικούμε:

1. Άμεση ρύθμιση, με οριστικό τρόπο, ΤΩΡΑ, για την απρόσκοπτη καταβολή του Ανθυγιεινού Επιδόματος. Καμία παράταση της εκκρεμότητας για τη μετεκλογική περίοδο. 

2. Καμία περικοπή και υποβάθμιση στο ανθυγιεινό επίδομα, έτσι όπως χορηγείται σήμερα.

3. Επέκταση του ανθυγιεινού και σε άλλες κατηγορίες και ειδικότητες που το δικαιούνται και έχουν εξαιρεθεί.

4. Επέκταση στους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, όπως και στους μόνιμους δικαιούχους.

5. Αναβάθμιση κατηγοριών από κατώτερη σε ανώτερη αιτιολογημένα, με αντίστοιχη αύξηση του ανθυγιεινού επιδόματος και επέκταση του θεσμού των ΒΑΕ στους εργαζόμενους του Δημοσίου.

6. Πλήρη κάλυψη των εργασιακών χώρων του ελληνικού δημοσίου με τους απαραίτητους γιατρούς εργασίας και εθνικούς υπεύθυνους ασφαλείας, καθώς και τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την ασφάλεια των εργαζομένων. Επέκταση της αρμοδιότητας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας στο Δημόσιο τομέα.

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

Επισκέπτες

Today 76

Επισκέπτες από το 2013 209385

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ