Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018

Πρωτόγνωρες και αυταρχικές μεθοδεύσεις της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠ.ΕΘ.Α με την πρώτη εφαρμογή του νέου οργανισμού του Πολιτικού Προσωπικού.

Καταγγέλλουμε την Ειδική Γραμματέα του ΥΠ.ΕΘ.Α κα Καλλιόπη Παπαλεωνίδα γιατί με την έκδοση των αποφάσεων των μεταβατικών τοποθετήσεων των υπαλλήλων σε θέσεις ευθύνης διαπιστώσαμε τα παρακάτω:

– Το όραμα περί χρηστής διοίκησης αντικαταστάθηκε με την τιμωρητικού τύπου διοίκηση στην χειρότερη της έκδοση.

– Δεν εφαρμόστηκε ο νόμος που υποχρεώνει την επανατοποθέτηση των τμηματαρχών που έχουν τοποθετηθεί με κρίση υπηρεσιακών συμβουλίων.

– Δεν τηρήθηκε η αρχαιότητα ως κριτήριο επιλογής για τις θέσεις ευθύνης παρά τις διαβεβαιώσεις της.

– Μετακινούνται συνδικαλιστικά στελέχη τοπικών εργασιακών σωματείων όταν στο χώρο που συνδικαλίζονται προβλέπονται θέσεις ευθύνης στις κατηγορίες τους ενώ ταυτόχρονα μετακινούνται ή παραλείπονται συνδικαλιστικά στελέχη που είχαν θέσεις ευθύνης αλλά κουβαλούν το αμάρτημα να είναι μέλη της διοίκησης της ΠΟΕ ΥΕΘΑ.

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές της κας Ειδικής Γραμματέως που επιφέρουν μεγάλη αναστάτωση στην λειτουργία των υπηρεσιών και την ίδια στιγμή δημιουργούν οικονομικά αδιέξοδα στους ίδιους και στις οικογένειες τους, ενώ την ίδια ώρα βολεύονται οι ημέτεροι και το άμεσο περιβάλλον της.

Τέτοιες μελανές στιγμές έχει να ζήσει το υπουργείο μας από την εποχή της διαθεσιμότητας.

Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που όλο αυτό το διάστημα δεν θέλησε να ακούσει την άποψη του συνδικαλιστικού κινήματος και ούτε υποστήριξε την άποψη του νομικού του τμήματος που έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για όλα αυτά που στη συνέχεια συνέβησαν.

Η ΠΟΕ ΥΕΘΑ κινείται νομικά απέναντι στις παραπάνω αποφάσεις των μεταβατικών τοποθετήσεων.

Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους ότι δεν είναι μόνοι τους και θα είμαστε δίπλα τους έως το τέλος.

 

Από την Διοίκηση της Π.Ο.Ε – Υ.ΕΘ.Α

Επισκέπτες

Today 39

Επισκέπτες από το 2013 204237

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ