Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Εφαρμογή για κινητά

Ο ΣΔΥΝ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του σας ενημερώνει οτι πλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση στα κινητά σας για θέματα που μας αφορούν  μέσω της νέας εφαρμογής του ΣΔΥΝ για Android και ios .

Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή αναζητώντας την με τον όρο «ΣΔΥΝ» ή πατώντας στα παρακάτω badges.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να κάνετε αποδοχή σε ότι απαιτεί κατά την εγκατάστασή της.

   

 

apergia_5-2018 apergia_2017 11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΟ Π.Ν.

Μετά την έκδοση του Π.Δ με τον νέο οργανισμό  Πολιτικού Προσωπικού ΥΠΕΘΑ (ΠΔ 79/2018) , ακολούθησαν και οι αναμενόμενες επανατοποθετήσεις  Διευθυντών και Τμηματαρχών στις νέες θέσεις σύμφωνα με τις μεταβατικές διατάξεις .

          Η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη εμπειρία μας από τις κινήσεις της κομματικά τοποθετημένης Κας Ειδικής Γραμματέως δεν άφηνε περιθώρια αναμονής θετικών εξελίξεων.

Η αποδιοργάνωση του Πολιτικού Προσωπικού που ξεκίνησε δια χειρός Κας Παπαλεωνίδα με τις παρεμβάσεις στον οργανισμό ολοκληρώθηκε σήμερα  με τις επανατοποθετήσεις των Διευθυντών&Τμηματαρχών. Φωτογραφικές θέσεις ,μη επανατοποθέτηση υπαλλήλων που είχαν την κρίση του υπηρεσιακού συμβουλίου , καταστρατήγηση αρχαιότητας, εκπλήρωση υποχρεώσεων προς ημετέρους , διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών και προεκλογικά ρουσφέτια συνθέτουν το πάζλ της δήθεν αποκομματικοποιημένης δημόσιας διοίκησης που ευαγγελίζονταν.

Βαφτίζουν αναβάθμιση τη μεταφορά υπαλλήλων από τη μία άκρη του Νομού στη άλλη, χωρίς την ύπαρξη ουσιαστικής υπηρεσιακής ανάγκης ,εξωθώντας κάποιους από αυτούς  στην αποποίηση από τα καθήκοντα του Τμηματάρχη, με σκοπό ίσως την εξυπηρέτηση και άλλων ημετέρων.

Στον κατήφορο αυτό δεν θα τους ακολουθήσουμε . Καταγγέλλουμε την Ειδική Γραμματέα  Κα Παπαλεωνίδα για την αυταρχική και επικίνδυνη για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών συμπεριφορά της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων που θίγονται είτε λόγω αποκλεισμού τους από την εξέλιξη σαν υπάλληλοι με τον νέο οργανισμό , είτε λόγω άδικων και εκδικητικών μετακινήσεων κατά την επανατοποθέτηση των Τμηματαρχών.

Καλούμε τον Κο Υπουργό να πάρει θέση ανακαλώντας τις «γκρίζες» επανατοποθετήσεις  και να επαναφέρει στην τάξη την Κα Ειδική Γραμματέα. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι συνυπεύθυνος και συνένοχος στη διάλυση δομών και υπηρεσιών κρίσιμων για την άμυνα της χώρας.

Αθήνα       29/8/2018

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

 

Ειδοποιήσεις SMS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΔΥΝ" ΣΤΟ

6947159870

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

(ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

Επισκέπτες

Today 39

Επισκέπτες από το 2013 204237

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ